![]() |
| |
| | #1 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Evet dağ gibi bir kalbi var. Disiplinli. Farklı. Kendi halinde. Soğuk görünümün arkasında bir çocuk olduğunu düşünüyorum :) Velhasılkêlam, iyi bir insan. Güzel kalbine kötülük denk gelmesin. Sevgilerimle. ![]() 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| Severisss kendisini, eğlenceli bir kişilik. Sporu onunla sevdik ;DDDD Yorumlarını gülümseyerek okuduğum insanlardan biri Hayatında başarılar diliyorm 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Bir ortamda her zaman dengeyi koruyan birileri olmalı ya hani; Kendisi farkında bile olmadan, kaliteyi getiren geldiği ortama kalite sunan. sunarkende gülümseyen, /gülümseten.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] selam 👋👋olsun. 👍 1
________________ | |
| |
| | #4 |
| Kendi halinde, güzel bir insan. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Oldukça kaliteli yerli yerinde yorumları olan birisi ,arada bazı yorumlarından hoslanmadamda kendini bilen bir insan Takipteyiz Saygılar .. ![]() 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Bugün onun günü! Sağlıkla ve dirayetle yaşa cesur adam... 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #7 |
| Kendi halinde, her daim saygılı ve hoş bir izlenim bırakıyor ben de. Spor aşkı muazzam, imreniyorum ✨ Başarı ve mutluluk hep seninle olsun 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| cogu kisinin bana kostur kostur sikayet ettigi ama sonrasinda bakin tanisaniz öyle degilllll dedigim ve sonunda onlarin da sevdigi kendi halinde, vefali, güzel insan.. 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Olmasi gerektigi gibi bir adam Saygin, vatan bayrak sevdalisi.Civimayan , agir .. 👍 1
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #10 |
| Forumun kralı olsa pas geçen adamı.. Kendi halinde, rutinleri dışına çıktığını düşünmediğim, genel olarak sakin bir forumdaş 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |