IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Zenia

Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2025, 17:01   #1
Zamanın izleri kalır...
Zenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Seren Serengil’den toplu intihar iddiası:

Seren Serengil’den toplu intihar iddiası:

Ünlü sanatçı Seren Serengil kendisine ait Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Kendisine 'toplu intihar' ihbarı geldiğini ifade eden Serengil, şu ifadeleri kullandı;

İNTİHAR EDECEKLER

Artık toplumun psikolojisi tamamen bozulmuştur hayvanlara yapılan bu katliamlar bu işkenceler insanları çaresizce intihara sürükleme aşamasına kadar gelmişlerdir.

Biraz önce bir telefon aldım yine hayvanların toplu bir şekilde öldürüleceği ve bunu duyan hayvan severlerin de o hayvanların öldürüldüğü takdirde toplu bir şekilde barınak önünde intihar edeceğini açıkladıklarını beni telefonla arayarak diğer hayvan severler bana bildirdiler.

Belediyeye uyarım bu insanlar eğer hayatlarına son verirlerse bunların sakın sebebi olmayın o canları sakın kılına bir zarar vermeyin @aymbaskanligi” ifadelerini kullandı.

Seren Serengil’den toplu intihar iddiası:

Seren Serengil’in paylaşımı başta Bodrum Hayvan Hakları Platformu olmak üzere birçok platformda hızlıca paylaşılmaya başlandı.

Kaynak:https://www.sozcu.com.tr/seren-serengil-den-toplu-intihar-iddiasi-p143154
👍 1

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)