![]() |
| | #1 |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 28 Şubat Cuma gününü 1 Mart Cumartesi'ye bağlayan gece sahur. 1 Mart 2025 tarihi senenin ilk oruçlu günü olacak. İçimizdeki ilahi yolculuğun en anlamlı ayı saygının sevginin empatinin pekiştiği dinî değerlerin bize armağan edildiği Birlik ve beraberliğin temsili olan Ramazan ayımız mübarek olsun. Ama ne yazık ki kutsal değerlerimizin çiğnendiği kullanıldığı menfaat devrindeyiz ne saygı ne sevgi ne yardımlaşma ne merhamet yok denecek seviyede. SİZE GÖRE DİNİ DEĞERLERİN YOK OLMASININ GEÇMİŞLE VE ŞİMDİKİ ZAMANIN ARASINDA Kİ SEBEPLER NELERDİR? 👍 10
________________ | |
| |
| | #2 |
| Hic degilim bu sene 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Ramazan ayımız mübarek olsun. 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Sağlıkla geldik çok şükür.Sağlikla da geçer inşallah. 👍 2
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #5 |
| bende hep hazırlıksız yakalanıyorum. ![]() ilk bir iki gün gün biraz sallar sonra alışırız. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Hava soğuk ama ramazan`a hazırım 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Valla bu sene sahurluk bişeyler de hazırlamadık ama inşallah mental olarak hazırım.. 👍 1
________________ | |
| |
| | #8 |
| Tutamiyorum hic buda cok uzucu saglik sorunlarim var .Ama diger turlu hazirim en guzel ayimiz dualarin , yardimlarin ,fakirlerin doyuruldugu ,muhtesem bir solen hazirim tabiki 👍 2
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #9 |
| Rabbim tutmayi nasip etsin herkese simdiden hayirLi ramazanLar 👍 2
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #10 |
| Deneyecem.inşallah tutabilirim.Daha önce 1 gün bile tutamadım. 👍 1 | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |