![]() |
| yazan Grey 22 Şubat 2025, 11:05
Aklımda lunaparkların esiyor. Birden bire atılıyorum serüvenine.. Düşlüyor musun? Kelebeklerin parıltılanıyor saçlarıma. Işıklara sarılıyor gibiyiz. İçimi ısıtıyor gülüşün.. Yeni melodiler çınlıyor kulaklarımızda duyuyor musun? Hadi bir şeyler anlat, bu saçmalıklardan kurtar aklımı. Çocuklaşsın parmakların. Kokuna kapılsın tüm çiçekler, aniden düş tuzağına güneşin.. Zincirlerimi kırıp koşuyorum sana. Sakla beni göz kapaklarından, sakına dursun alışkanlıklarımız. Bir şarkı çalıyor duyuyor musun? Boşluğa bırak kendini, tutma kendini, hadi bırak.. Tenimde demlensin umutların? Çocukça güldüreyim seni, ya da gülüşüne sığdırayım kendimi? Aklımın lunaparkına bırak kendini. Düşleme, düşünme hiç bir şeyi, hadi bırak kendini.. Bulutların içerisinde dans etsin tüm renklerin. Bütün heyecanımı sakla renklerine? Ya da bir dilek feneri yak yanaklarına. Hadi düşleme, düşünme, bırak kendini.. Dans etsin bütün renklerimiz.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 3 |
| Görüntüleme 48
Yorumlar 5
|
| | #2 |
| Renkler&Düş'ler ne kadar güzel dans etmiş. Kaleminize ve yüreğinize selam olsun. 💫 👍 1
________________ | |
| |
| | #3 |
| Teşekkürler :) | |
| |
| | #4 |
| Ne kadar güzel cümleler bunlar, kaleminize sağlık. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Emeğine kalemine sağlık 👍 1
________________ Fırtına düşmüş kaderime | |
| |