IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 16 Şubat 2025, 16:41   #1
Standart Uzman çavuş şakalaştığı arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürüldü

Osmaniye'de izne gelen uzman çavuş, arkadaşıyla şakalaşırken tartışmaya başladı. Bunun üzerine, "Sen bekle, ben geliyorum" diyen şahıs, uzman çavuşu pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Katil zanlısı kısa sürede yakalandı.

Osmaniye'nin Bahçe ilçesine bağlı İslam Mahallesi'nde iddiaya göre, Siirt'te görev yapan ve izne gelen Uzman Çavuş Özkan Açıkgöz ile arkadaşı İsmail Ç. şakalaşırken tartışmaya başladı.

UZMAN ÇAVUŞU POMPALI TÜFEKLE VURDU

Tartışmanın akabinde İsmail Ç. "Sen bekle, ben geliyorum" diyerek olay yerinden ayrıldı. Yaklaşık 20 dakika sonra pompalı tüfekle geri dönen İsmail Ç., Açıkgöz'ü ara sokağa çağırdı. İkili arasında burada yeniden tartışma yaşandı. Özkan Açıkgöz sırtını döndüğü sırada İsmail Ç., yanında getirdiği tüfekle ateş etti.

KISKIVRAK YAKALANDI

Ağır yaralanan Açıkgöz, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan İsmail Ç. emniyet ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu kısa sürede yakalandı
Uzman çavuş şakalaştığı arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürüldü

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)