IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 13 Şubat 2025, 17:41   #1
Standart MasterChef Beyza, estetik sorusuna verdiği yanıtla mest etti

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasıyla popüler olan Beyza Huri Aydın, sosyal medya hesabından takipçisinin "Burun estetiği yaptırmayı düşündünüz mü?" sorusuna "Hayır, asla öyle bir niyetim olmadı. Bugüne kadar Allah böyle yaratmış ve değiştirmek bana kalmadı" yanıtını verdi.
MasterChef Beyza, estetik sorusuna verdiği yanıtla mest etti
MasterChef Türkiye 2024 yarışmasıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Beyza Huri Aydın, sosyal medyada dikkat çeken bir isim haline geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Aydın, takipçilerinden gelen estetik sorularına şaşırtan bir yanıt verdi.
MasterChef Beyza Huri Aydın, estetik sorularına yanıt verdi
MasterChef'teki başarılı performansıyla dikkatleri üzerinde toplayan Beyza Huri Aydın, programın en öne çıkan yarışmacılarından biri oldu. Sosyal medya hesabını bir şekilde kullanan Aydın, 610 bini aşkın takipçisiyle soru-cevap etkinliği yaptı.
"ASLA ÖYLE BİR NİYETİM YOK"

Aydın, bir takipçisinden gelen "Burun estetiği yaptırmayı hiç düşündünüz mü? Türkiye'de sıradanlaştı artık estetik" sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi. Ünlü isim, "Hayır, asla öyle bir niyetim olmadı. Bugüne kadar Allah böyle yaratmış ve değiştirmek bana kalmadı. Son olarak da Şule Aydın ablama sözüm var. Hiçbir zaman yaptırmayacağıma dair" dedi.
Yarışmacının estetik hakkındaki net düşüncesi takipçilerini şaşırttı

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 13 Şubat 2025, 17:48   #2
Özel Üye
angie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bence çok rahatsız edici durmuyor. Yüzü güzel. Herkes estetikli mi gezsin aynı tornadan çıkmış gibi?

Alt 13 Şubat 2025, 17:51   #3
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gayet de güzel bi kiz, kendi isterse yaptirabilir tabi de bunu sormak ne densizliktir

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)