![]() |
| Okul Öncesi Eğitim ve Öğretim Okul öncesi eğitim ve öğretime dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Sınıf Başkanının Görevleri okul Sınıf Başkanının Görevleri nelerdir Sınıf Başkanının Görevleri Nelerdir Sınıf Başkanının Görevleri ve Sorumlulukları Sınıf Başkanı Görevleri 1-)Öğrencilerin zamanında derse girmelerini ve sessizce öğretmenlerini beklemelerini sağlar. 2-)Öğretmenleri gelmediği zamanlarda durumu şube veya nöbetçi öğretmenine bildirir ve öğrencilerin gürültü yapmadan oturmalarını sağlar. 3-)Öğretmen derse girmeden önce öğrencilerin tamam olup olmadığını kontrol eder olmayanları öğretmene bildirir. 4-)Sınıfın temiz ve bakımlı olmasını sağlar havalandırmasını sağlar. 5-)Okul idaresinden öğrencilere duyurulması için verilen emirleri öğrencilere duyurur. 6-)Şube öğretmeninin veya okul idaresinin vereceği diğer görevleri yerine getirir. 7-)Her gün nöbetçi öğrenciyi belirleyerek takibini yapmak. -Nöbetçi öğrenci; ders sonunda tahtayı siler sınıfı havalandırır. -Çöpleri boşaltır gün sonunda sınıfın temizliğini yapar. -Öğretmeninin ve sınıf başkanının verdiği diğer görevleri uygular.
________________ Popüler Olabilirsin Ama Kalite Başka Birşey.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |