![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 litre süt 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya Hindistan cevizi Yapılışı 1. Muhallebisi için tencereye sütü, unu ve şekeri alıp karıştıralım ve ocağı açalım. 2. Muhallebimiz koyulaşıp göz göz oluncaya kadar sürekli karıştırarak pişirelim. 3. Muhallebi piştikten sonra ocağı kapatalım. Son olarak muhallebiye tereyağı ve vanilyayı ilave edelim. Tereyağı eriyip pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar karıştıralım. 4. Hazır olan muhallebimizi içerisini çok az ıslattığımız fincanlara paylaştıralım. Muhallebi soğudukça yoğunlaşacağı için bu aşamada hızlı olmanızda fayda var. 5. Tüm fincanları doldurduktan sonra oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletelim. 6. Ardından tatlılarımızı buzdolabına kaldırarak 3-4 saat dinlenmeye bırakalım. 7. Sürenin sonunda dinlenen ve soğuyan tatlılarımızı dolaptan alalım, ters çevirerek fincanlardan çıkartalım. Fincanların kenarlarından elimizi hafifçe havasını aldığımızda kolaylıkla tatlı fincandan çıkacaktır. 8. Tatlıları daha sonra Hindistan cevizine bulayarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 4
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Eee Ne zaman yapiyorsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
🤔 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #3 |
| Güzel gorunuyor tek basina yeme @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Güzel gibi
________________ | |
| |
| | #5 |
| nööööööööööööööööö
________________ | |
| |
| | #6 |
| Sütlü tatlıları sevmiyorum pekk
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #7 |
| cok güzel görünüyo canim cekti
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Emegine saglik Zeniacim | |
| |
| | #9 |
| Çok güzel ama çıkarmasını hiç yapamıyorum emeğine sağlık
________________ Fırtına düşmüş kaderime | |
| |
| | #10 |
| Hindistan cevizi Gördüm ya direk yamulur mideye gömerim hepsini size yok 🤣 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |