![]() |
| | #1 |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bakanlık, kadınları aşağılayan cinsiyetçi ifadelerle çocukların ve gençlerin genel ahlakı bozucu video için erişim engeli talebinde bulunmuştu. Başsavcılığın talebi üzerine Ankara 9. Sulh Ceza Hakimliği, Ç*********ıran hakkında yakalama kararı verdi. Yıllarıdır Defalarca müstehcen fotoğraflar, bel altı göndermeler kadınları cinsel obje olarak vurgulamaktan vazgeçmeyen insan müsveddesi Turabi ''Takipçilerimden gelen tepkilerden dolayı açık/seçik olan paylaşımlarımı kaldırıyorum. Takipçilerim; “Abi bu nasıl fotoğraflar? Lütfen böyle fotoğraflar paylaşma artık! Biz videolarını görmek istiyoruz! Link istiyoruz!” dedikleri için eski paylaşımları kaldırıp, yeni programımız daha açık/seçik, daha +18 ile geri döneceğiz." DEDİĞİ VAKİT NEDEN HAREKETE GEÇMEDİNİZ!!! Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? 👍 8
________________ | |
| |
| | #2 |
| Turabi kapatilsin... 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #3 |
| Köpek gibi havlayanlarda kapatılsın bununla beraber 👍 1
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #4 |
| Öncelikle emeğine sağlık güzelliğim, böyle bir konuyu gündeme getirmen güzel olmuş kimbilir belki farkındalık yaratma adına bir etkisi olur.. Turabi gibi aslında içten içe aşağılık kompleksi olan insanlarda hep var bu tür davranışlar ne yazık ki.. Kendindeki eksikliği geliştirip kendini yetiştirmek yerine bir kesimi hedef alıp onlara ver yansın etmek adetleridir.. Bunun yaptığı bunu da geçti, bildiğin yayınladığı videolarla söylediği sözlerle haddini epeydir aştı..Gel gör ki yetkililerin görmesi ancak olabildi.. Çok geç kalınmış bir karar bana göre.. 👍 4
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Keşke yatsa biraz içerde ![]() Tipinde meymenet yok 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| Çok haklısın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cim ama bazı kesimler bu adamlar böyle ahlaksız davranirken alkışa tutmuşlardı o da bundan cesaret alıp yaptı herşeyi. 👍 2
________________ | |
| |
| | #7 |
| Hapise atılsın ya herkese kötü örnek oluyor 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Hiç dinlemedim şarkısını ama şunu biliyorum ki bu çocuk bunalımda evi yandı şöhreti bitti bunun yanında para da bitti depresyona girdi ilgi çekmesi için böyle küfür etti sonunda kendi kendini mahvetti. | |
| |
| | #9 |
| 👍 1
________________ | |
| |
| | #10 |
| Buna bu cesareti ve dinlenme izlenme payını verenler de kapatılsın.. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |