![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yıldız Tilbe, sevenlerini korkuttu. Sık sık tarzını değiştiren ve saçlarını da kendisi boyayan Tilbe, yaşadığı talihsizliği sosyal medyadan paylaştı. Yüzünde yanıklar oluşan şarkıcı, son halini sosyal medya hesabından paylaştı. ![]() KİMYASAL YANIK OLDUM Ünlü şarkıcı, yüzündeki yanıkların net bir şekilde göründüğü fotoğraflarını takipçileriyle paylaşarak "Bir daha saçıma boya sürmeyeceğim. Kimyasal yanık oldum." dedi. KREM- HAP HER ŞEYİ UYGULUYORUM ![]() Takipçilerinin geçmiş olsun mesajlarına da yanıt veren Tilbe, "Doktora gittim, krem-hap verdiği her şeyi uyguluyorum. Geçer inşallah, çok sağ olsun." ifadelerini kullandı. ![]() Kaynak:https://www.ensonhaber.com/magazin/yildiz-tilbe-sac-boyasindan-sonra-yuzunun-yandigini-duyurdu
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Napmış kendine bu lan
________________ | |
| |
| | #3 |
| offf ne olmuş böyle :(
________________ | |
| |
| | #4 |
| Abla paran mı yok ucuz boyalar alırsan olacağı bu..
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| bugün bütün gün yıldız tilbe dinledim, kafamda aşkın benden de öte çalıyor. ancak akşamına aldığım habere bak, kahroldum. | |
| |
| | #6 |
| Yildiz ablam ve ben asla akillanmayiz... Bı dudak dolgusu yaptırdım alerjim varmis meger aynı bu haldeyim.akxkxxkxj
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |