IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2025, 17:06   #1
Standart Engelli hastaların başının üzerinde twerk yapan sağlık çalışanı tutuklandı

Georgia eyaletinde bir sağlık çalışanı, engelli hastalarla çektiği uygunsuz videoları TikTok'ta paylaşınca tutuklandı. 19 yaşındaki Lucrecia Kormassa Koiyan, engelli kişiyi istismar suçlamasıyla karşı karşıya.

Loganville Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamaya göre, viral olan videoda mavi üniformalı Koiyan'ın sandalyede oturan erkek hastanın başının üzerinde uygunsuz dans ettiği görülüyor. Aynı hesaptan paylaşılan başka bir videoda da küvetteki başka bir hastaya benzer davranışlarda bulunduğu tespit edildi.

23 Ocak'ta polise ihbar edilen olay üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, 28 Ocak'ta Koiyan'ın evinde arama yapıldı ve kendisi tutuklandı. Walton İlçe Hapishanesi'ne götürülen sağlık çalışanı, ertesi gün kefaletle serbest bırakıldı.Görüntüleri paylaşan hesaptan yapılan savunmada, "İnsanlar cinsel saldırı ve tacizden bahsediyor ama durum öyle değil. Hasta sözel iletişim kurabiliyor" ifadeleri kullanıldı.Olay, sağlık çalışanlarının sosyal medya kullanımı ve hasta hakları konusunda tartışma yarattı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Üslup muhattaba göre şekil alır
.

Alt 04 Şubat 2025, 17:12   #2
The best thing you have is yourself.
noTaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yorum yapmayayım diyorum ama insanlar ne kadar gereksizler ya hiç mi vicdan merhamet kalmamış kimsede.Bir sağlıkçı olarak ben utanıyorum gerçekten adımızı lekelendiriyorlar.
Ben her gelen hastaya kendi ailemden biriymiş gibi düşünerek hareket ederken ve insanların yüzündeki o gülümsemeye sebep olmak onlara iyi gelmek isterken böyle meslektaşlarım yüzünden insanların korkuyla yaklaşması çok üzücü.
Bu tarz insanların hepsinin meslekten men edilmesi en ağır cezaların verilmesi ve gerçekten bir daha mesleğe asla dönmemesi gerekiyor.

чürєğindє hissєdєrsєn hєrşєч gєrçєk olabilir ☙

Engelli hastaların başının üzerinde twerk yapan sağlık çalışanı tutuklandı

Alt 04 Şubat 2025, 17:14   #3

Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.

Alt 04 Şubat 2025, 17:16   #4

ruh hastalığı almış başını gitmiş insanlarda. ırk olarak nereye gidiyoruz çözümlenebilir değil.

Herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün.

Engelli hastaların başının üzerinde twerk yapan sağlık çalışanı tutuklandı

Alt 04 Şubat 2025, 17:22   #5
Özel Üye
TheMountain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah affetsin başlığa haykırdım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)