![]() |
| | #1 |
| Ne hissedersiniz?
________________ | |
| |
| | #2 |
| Oluyor bu tür şeyler aniden soguyu veriyor insan....Partnerde sogutmasin .kendinden...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| Birincisi en büyük hatayı biten bir ilişkide ya da kavga ile süren bir ilişkide tekrardan aynı şansı vermek ve biten bir ilişkiyi yeniden başlatmak olur, zaten kavgalar sonucu bir ilişkiyi yıpranır ayrılık sonucu da kopar, bu yüzden insanların birbirine karşı o ilk yaşadıkları heyecan o ilk yaşadıklarımı mutluluk bir daha eskisi gibi olmaz. Hayatınızda olan kişide de aynı bu şekilde bir durum var yani aslında sizinle beraber olmak istiyor ama o sizinle ilk olduğu o heyecanı o mutluluğu tekrar yakalamak mümkün olmuyor. Burada benim size en güzel tavsiyem eğer gerçekten bir ilişki heyecanını kaybetmiş ise o ilişkiye devam etmek zaman kaybı olacaktır ve sizin içinde devamlı bir üzüntü ve zihin yorgunluğuna neden olacaktır. Bunun için hayatınızda olan kişiyle açık bir şekilde konuşarak gerekirse bu ilişkinin sonlandırmak iki taraf için de faydalı olur. 👍 1
________________ Popüler Olabilirsin Ama Kalite Başka Birşey.. | |
| |
| | #4 |
| Sürekli herkesin ağzında aşk sevgi var.Sakıza döndürdüler.Bunlar çocuk oyuncağı değil ki.Ayrıca soğuyan insana yapılacak bişey yok, geri dönüşü olmaz bazı şeylerin. 👍 2
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #5 |
| Demezki... dermiki .. aga be
________________ | |
| |
| | #6 |
| 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| birinin benden sogumasi cidden benimle ilgili olamaz.. ha sevgili anlaminda da degil arkadaslarim da öyledir. bi yerde okumustum ben bu : 'beni dost olarak kaybetmen dusman kazandigin anlamina gelmez. seni her zaman ziyafette görmek isterim ama benim masamda degil.' 👍 2
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Önemli değil bunlar fani şeyler.
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Umurumda değil devam ediyor hayat başarılar dilerim | |
| |
| | #10 |
| Tamam canım nolcak bir kalorifer alırız dert etme.
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |