![]() |
| | #1 |
| Dedemle olan anılarım ;gul 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Uyandığımda her yerde bonibonlar olurdu. Babam teker teker değişik değişik yerlere bonibonlar koyardı. Onları takip edip sırayla yemek çok hoşuma gidiyordu. Sonra tabi bi bakıyordum babam var karşımda. O nasıl bir mutluluktu öyle. ;pup1 Keşke öyle masum kalsak hiç büyümesek. 👍 2
________________ ***** "Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış. Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş. Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış." ***** | |
| |
| | #3 |
| Yazlari Turkiye'ye gittigimde bakkali kesfettigim zamanlari unutamam. Bi donem tatilleri iple cekerdim bakkala gidebilmek icin :)) 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| Evimiz yandı bizim büyükbabam içerde kalmıştı öyle bağırıyordum ki aklımı yitirdim sandım o küçük halimle çaresizce(5-6 yaşlarındaydım). Beni o büyüttü bilenler bilir. Artık umudu kestiğimiz bi anda çıktı o içerden. Çoğu yaşadığım kötü olayda bu sahne gözümün önüne gelir. Film gibi di mi ama değil. Neresi iyi bu hatıranın diyeceksiniz şimdi büyükbabam içerden çıktı ya daha iyisi olur mu ;heart 👍 3
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Çocukluk arkadasim emreyi çok severdim gözleri maviydi işin garibi çocugu döverdimde 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| babaannemle isim şehir oynardık. bulmaca çözerdik. 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #7 |
| Rahmetli dedemle (eskişehirde) her sabah namaza giderdik sıcacık simit alırdık belkide simit cezbetmiştir ;( dedemide o sıcak kokusunuda özledim .. 👍 1
________________ " ruhum çalkalanıyor!. " | |
| |
| | #8 |
| Bizim buradaki bir parkta özel günlerde irmik tatlısı dağıtılırdı, çok lezzetliydi moruk. Hatta istediğin kadar da yiyebiliyordun hani. Vay be dhdhndj. 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Günes saclarima dokunurken umarsizca kir ciceklerinin arasindan kosmalarim.
________________ My life, my rules. | |
| |
| | #10 |
| Her yemek yemeye çalışırken bir şeyler kırardım. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |