![]() |
| |
| | #1 |
| Corona şakası yaptım kötü bir şaka ama tuttu yani.;dusun 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Arkadaşımın telefonuna ismimi OSYM diye kaydedip üniversite sınavında kopya çektiği gerekçesiyle sınavının iptal olduğuna dair bir mesaj attım. 👍 2
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| 1 nisanda doktor ile beraber çok güzel bir kanser olmuşum 6 aylık ömrüm kaldı şakası yapmıştım arkadaşıma. Şu an kendisiyle konuşmuyoruz ama olsun ;skandal 👍 1
________________ Doğallığın verdiği huzuru, doğal olmayan yollardan arama. Çünkü sadelik, sahtelik sevmez. | |
| |
| | #4 |
| Beyaz çarşaf giyip elektriklerin kesildiği anda kardeşimin yanına gidip korkutmuştum. Ama onun çığlığından ben korkmuştum
________________ . | |
| |
| | #5 |
| Anne ben kaçtım kocaya hdhdhdhdhdhxhxhhxhxhxhx | |
| |
| | #6 |
| hepsi güzel ayırt edemem
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #7 |
| arkadaslarda misafirdik sabahin 4 unde evi aradim annem cikti telefona Alo ben savci murat beyefendiye deyin acil adliyeye gelsin otopsi var dedim (babam adliyede calisiyo) annem tamm dedi kapattim telefonu aksaminda babam anlatiyo:) sabahin 4unde adliyeye gittim bekle bekle savci gelmedi :)) en son 6 oldu saat dayanamadim aradim savciyi yav savci bey nerde kaldin bekliyor7m :)))) savci demis yavv isletmis biri seni deyince ahahha kahkahami tutamadim :))))
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |