![]() |
| Anketimiz: Her şeyin güzel olmasını beklemek yerine, bunu yaratmak mümkün mü? | |||
| Mümkün | | 2 | 100.00% |
| Mümkün değil | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Her şeyin güzel olmasını beklemek yerine, bunu yaratmak mümkün mü?
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bazen mumkun bazen deil.Hersey bizim elimizde deilki
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #3 |
| İş sana gelmiyorsa sen ona gidecen beklemek bişey getirmez kaybeden imza Leon:) | |
| |
| | #4 |
| Mutluluğu biz mutsuzluguda biz yaparız.... Bıkere ben mutsuzum soyleuım boyleyım deyıp memnunıyetsız davranırsn evını begenmezsen esını işini zaten mutsuz olursun kı...Ben evımı çok seviyorum ,evlıysem esımı sevıyorum ,calıdıyorsam saglıklıyım paramı kazanıyorum işimi seviyorum ..varsa cocugum onu çok seviyorum yanı böyle dusunmek lazım evlıler evinden esınden memnun degıl ,,bekarlar evlenmek ıster evlenemez memnun degıl ılla herkez herşeyden sıkayetcı...Mutlu olamazsın...Bekarım yıyıp ıcım gezıyorum...Evlenıncede esımle yer ıcer gezerim abartıya kaçmadan vs vs mutluluğu yakalarım bır sekılde ..
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| Beklemek değilde herşeyi Kendi didinip çalışıp yapmak lazım | |
| |
| | #6 |
| Bazen mümkün olabilir
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Kesinlikle mümkün
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |