IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2025, 12:19   #1
Zamanın izleri kalır...
Zenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Pide arası uyuşturucu

Adana'da narkotik polisinin takip edip, ara sokakta durdurduğu Muhammed K.'nin (26) motosikletinin sepetinde, pidenin arasına gizlenmiş 972 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Pide arası uyuşturucu

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma kapsamında Suriye uyruklu Muhammed K.'yi teknik ve fiziki takibe aldı. Muhammed K.'nin Seyhan ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde motosikletle sevkiyat yaptığını belirleyen polis, sokaklarda önlem aldı.

Pide arası uyuşturucu

Ekipler, ara sokakta motosikleti durdurup, Muhammed K.'yi ters kelepçe takarak gözaltına aldı. Motosikletin sepetinde yapılan aramada, pidenin arasına gizlenmiş 972 uyuşturucu hap ele geçirildi.

BANA EMANET OLARAK VERDİ'

Pide arası uyuşturucu

Ekipler, şüphelinin aynı mahalledeki evinde yaptığı aramada da yatak odasındaki yastığın altında 703 uyuşturucu hap buldu. Emniyete götürülen Muhammed K., sorgusunda, uyuşturucu kullandığını ancak satış yapmadığını öne sürerek, "Bu haplar başkasına ait, bana emanet olarak verdi. Kim olduğunu bilmiyorum ancak geri alacaktı. Hapların uyuşturucu değil, ağrı kesici olduğunu düşünüyordum" dedi.

Pide arası uyuşturucu

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhammed K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kaynak:https://www.cnnturk.com/turkiye/galeri/pide-arasi-uyusturucu-2227753?page=4

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)