![]() |
| | #1 |
![]() Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net Kullanıcıları IR-Haftanın Konuğu 251. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz.. bir Haftanın konuğunu rencide edici rahatsız edici, özel hayatını fazla sorgulayan veya aşağılayan soruların sorulması KESİNLİKLE yasaktır. Önceden sorulmuş soruları sormamaya ve soru limit sayısının en fazla 10 adet olmasına özen gösteriniz. Haftanın konuğu istemediği sorulara cevap vermek zorunda değildir. Konumuz 01-02-2025 tarihine kadar açık kalacaktır. 👍 7
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] eğlenceli sorularla geçen bir hafta olsun 👍 1
________________ | |
| |
| | #3 |
| hayda.......bu kaçıncı ya......ne kadar merak edilen bi beyefendi.... 👍 2
| |
| | #4 |
| Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hemen sorulara gelelim • En sevdiğin çocukluk anın nedir? • Eğer kendi restoranını açacak olsan, menüde neler olurdu? • Hayatında bir şeyi değiştirme şansın olsaydı, bu ne olurdu? Şimdiden tesekkür ederim 👍 2
| |
| | #5 |
| Waaa banzai banzaii tebrikler Yılmaz 🎊 (^_^) Öhöm benim öğrenmek istediğim anime kültürü ile ilgileniyor musun? İlgileniyorsan sevdiğin tür ve favorim dediğin serinin ismi nedir? Bildiğin ya da öğrenmek istediğin yabancı dil var mı varsa ne seviyede? Reel hayatta sosyal biri misin yoksa kendinle kalmayı mı tercih ediyorsun? Şimdilik bu kadar merak ettiğim olursa rahatsız ederim. Kolay gelsin☺️👋 👍 1
________________ "insanı hoş gösteren de boş gösteren de dilidir". | |
| |
| | #6 | |||
| Alıntı:
teşekkürler, bakalım Alıntı:
tanısalar bence severler Alıntı:
1-) babaannemde kaldığım dönemler 2-) menüyü boşver de bir ara haberlerde görmüştüm değişik konseptli bir restorant vardı. içerideki müşteriler her 5 dakikada bir karışık bir düzende birbirlerinin masalarına oturuyorlardı. bu konsept ilgimi çekmişti, açsam bu tarzda bir şey açarım. güzel bir deneyim olur sadece 5 dakikalığına tanımadığın bir insan ile birşeyler paylaşırken yemek yemek... 3-) bir şey vardı o da değişmek yerine tamamen hayatımdan silindi, gerek de kalmadı 👍 5
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | ||||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
1-) yani pek ilgilendiğim söylenemez, ayrı bir sanat tabii ki anime. 2-) fransızca var da sağolsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu aralar yogi olma peşinde olduğu için benim önümü aydınlatmıyor bu konuda. fransızca öğrenmek için beklediğim bir süreçteyim....... 3-) benim sohbetime bir kere deneyimlesen gece yatağa yatarken mutluluktan uyuyamazsın. fakat benim bunu istemem gerekiyor, içimin atmadığı kişilerden sohbetim de dahil her şeyi esirgerim. çünkü ben ve vaktim kıymetli. 👍 2
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | ||
| |
| | #8 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
günlük yaşantısında çoğunlukla neyi yapmaktan hoşnut kalır? olmazsa olmaz dediği 3 aksesuarı nedir? Kendini bilmez,ön yargıları ile ona yaklaşan insanlar hakkındaki düşünceleri nelerdir? Sınırları zorlar mn? Hırsları Varmıdır ? Ve senin en belirgin özelliklerin nedir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ | |
| |
| | #9 |
| Tebrik ederim,başarılar beyefendi.. 👍 1 | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
1-) her gün yaptığım şeyleri farklı yollarla yapar keyif alırım. örneğin kitapta kaldığım sayfadan 10 sayfa sonraki sayfadan okumaya devam ederim ve biraz okuduktan sonra o aradaki 10 sayfada neler yaşandığını tahmin etmeye çalışırım. benim kafa biraz farklı çalışıyor, hayatı algılama biçimim farklı sanırım. değişimi seviyorum ben. 2-) hiç aksesuar kullanmadım hayatımda. kendimi biraz saat takmaya alıştırdım kuzenim güzel bir tissot marka saat hediye etmişti avukatlık ruhsatını aldığımda ama yok. benim bedenim hür ve sade olmalı sanırım dhdhdd. 3-) ben hep söylerim insanlar ile olan iletişiminiz onlarda değil sizde bitiyor diye. ben eğer ne istediğimi, neyi beklediğimi ya da ne olması gerektiğini biliyorsam karşımdaki insan olumsuz bir düşünce içerisinde olsa bile buna çok takılmıyorum. hoş, olumlu düşüncelere de takılmıyorum ben. benim için sadece ben ve kendi hayatım var ve önemli olan da o. 4-) zorlamam, hırsı da sevmem. elimdeki imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalışırım. maksimum verim yerine maksimum fayda benim esasımdır.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | ||
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |