![]() |
| |
| | #1 |
| Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde Grand Kaya Otel'de yaşanan yangın faciasında 78 kişi hayatını yitirdi. Bütün ülkeyi yasa boğan yangının sorumlularını tespit ederek cezalandırmak için Adalet Bakanlığı devrede. Yangınla ilgili soruşturmada 14 şüpheli, gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden 10'u dün adliyeye sevk edildi. İşletme sahibi Halit Ergül ve şirketin genel müdürü Emir Aras, dün tutuklanmıştı. OTEL MÜDÜRÜ, MUHABESE MÜDÜRÜ, AŞÇI, ELEKTRİKÇİ VE MUTFAK ÇALIŞANLARI TUTUKLANDI Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, kayak merkezindeki Grand Kartal Otel'de 21 Ocak'ta çıkan yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında savcılıktaki sorguları tamamlanarak nöbetçi hakimliğe sevk edilen otel müdürü Zeki Yılmaz, otelin muhasebe müdürü Kadir Özdemir, aşçı Faysal Yaver, elektrikçi Hüseyin Özer ve mutfak çalışanları Yusuf Karahanlı, Fidan Kurç ile Mehmet Gündüz tutuklandı. ![]() TUTUKLU SAYISI 9 OLDU Böylece işletme sahibi Halit Ergül ve şirketin genel müdürü Emir Aras ile dosya kapsamında tutuklananların sayısı 9'a yükseldi. İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST İş güvenliği uzmanı E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. ![]() 4 KİŞİNİN GÖZALTILIK SÜRECİ DEVAM EDİYOR Gözaltına alınanlardan 4'ünün jandarmadaki işlemleri sürüyor. Kaynak:https://www.ensonhaber.com/gundem/kartalkayadaki-otel-yanginina-iliskin-7-zanli-daha-tutuklandi 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
Bir otelde çalışan biri olarak şunu belirtmek istiyorum oteller denetim zamanında 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #3 |
| Asıl sorumlu istifa etmeli | |
| |
| | #4 |
| Bir Allahin kuluda basini ellerinin arasina alip demiyorki biz hata ettik bizim yanlisimiz Vebali var .Bu cocuklar yandi 36 cocuk ya Hangi yurek dayanir.Insan boyle bisiden sorumlu olsa gider intihar eder .Hicmi kaniniz yok hicmi Allah belanizi versin .O ona atiyor sucu oteki digerine Peki ya yanan yurekler uc bes ay onlar hapisde yatinca sonecekmi !
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |