![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Merhaba IF Uzerinden DegerLi Ortak Noktada Bizleri Bir Araya Gelmemizi SagLayan Plartfomda Sizlere Guzel HaberLerle Geldim Haftanın İLK İş Gunu İş Yerinde YogunLuklar Arasında Yorgunmu Dustunuz Müşteriler arasındaki Dialoglarda Canınınızmı Sıkıldı AY Sonunda Patronunuz Maaşınızı Faize Koyup Gecmı Odedı Artık BoyLerLe Kendinizi Sıkıcı İş Günlerinden Uzak Tutmak Amaçlı SİZ Degerli Arkadaşlara Müjde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sizlere Dünya Sıkıntısından Haftanın Sitesinden Uzak Tutacak Tek Adres [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Koşun Koşun GeLin İyi Çalışmalarınız Olsun Her Şey Sizler İçin ))) 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| Güzel bir tanıtım akşama inşallah icabet etmeye çalışacağım. Çay suyu atın akşam ezanından sonra 😂 | |
| |
| | #3 |
| Tskler BekLerim cay kahve hizmetde sınır yok :) | |
| |
| | #4 |
| Ben gittim hizmet güzel memnun kaldım gidip görmenizi tavsiye ederim çay kahve ne istersen var 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Ayağına Sağlık Tşlet Herzaman Gelmen DiLegıyle | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |