![]() |
| |
| | #1 |
| Bir çocuğun yerine geçip bir gün yaşaman gerekse, ne tür eğlenceli şeyler yapardın? 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Ben çocukluğumu doya doya yaşadım....Yine yeniden 8yaslarimda sokakta oynanan tüm oyunları oynardım ..Ama sokakta mahallede kalmadı ki
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| Çocukluğunda yapmış olduğum her şey yeniden yapmak isterdim.. koltukların üzerinde atlamak oynamak buna çok fazla sinirlenirdiler ama eğlenceli, değilmi bu , ve tum çocuk oyunlari (Gerçi Hala yapabiliyorum:))) 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #4 |
| Neler yapmazdım ki? İki sandalye arasına lastik geçirip adını unuttuğum oyunu oynardım.. Sokağa çıkıp çocuklarla saklambaç oynardım...Sokaktan eve gelmezdim... Pamuk şeker alıp yerdim...Resim yapardım bol bol.. Çizgi film izlerdim. Kesinlikle internete girmezdim...Tüm hayal dünyam oyunlar olurdu...Nitekim böyle de büyüdüm...Çok şanslı bir çocuktum... | |
| |
| | #5 |
| Hep çocuk kalacaktık evde oyuncaklarla oynamak kardeşlerimi sinir etmek etrafı dağıtmak:) tekrar aynı şeyleri yaşamak isterdim süper olurdu | |
| |
| | #6 |
| Keske hep cocuk kalsak bence dert yok tasa yok bütün gün oyna
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Bir gün kesmez | |
| |
| | #8 |
| bu tarz içimde kalmış şeyler yok. küçüklüğüm koca bir ailenin peşinde koştuğu bir çocuk olarak geçti. her şeyi alan, her şeyi yiyen, her şeyi isteyen bir çocuk olarak. içimde kalan şey peder beyle zaman geçirmekti. çocuk olsaydım sanırım bunu daha fazla isterdim. | |
| |
| | #9 |
| Çocukluğumu çok şükür doya doya yaşadım.Sabahtan akşama kadar dışardan eve girmediğim arkadaş ve kalabalık bir aile cevresininde etkisiyle dolu doluydu ama tabiki o anları tekrardan yaşamak isterdim büyüdükçe sorumluluk artıyor | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |