![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 💜 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 💜 Hoş Geldin Sen Hoş Geldin Yeni Yaşına Daima Parla Daima Gülümse Daima Huzurlu ve Mutlu Ol Güneş Sarsın Yeni Yaşında Seni Yıldızlar Aydınlatsın Yollarını Tüm İsteklerin Gerçekleşsin Yeni Yaşında Sevildiğini Hiç Unutma Doğum Günün Kutlu Olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Canım 💜 Tüm Sevdiklerinle Beraber Nice Yıllara.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 💜 👍 7 | |
| |
| | #2 |
| Bugun gunlerden ,💜Reyhan💜 Her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun, mor sumbullu bagim Ben çiçeklerden en çok reyhanı severim.. (diyo yazar) Gül, enfes bir kokuya sahiptir. Güzel bir görüntüsü vardır. Rengi kırmızıysa derdi başka, sarıysa başkadır. Ama bunların yanında hafife alınamayacak bir yanı vardır gülün: Kokusunu herkese hissettirir . Ama reyhan… Reyhan özeldir. Alabildiğine sade, gösterişsiz bir görüntü, farkına varılmayacak bir koku. Ama eğer ellerinizi sürer, okşarsanız yapraklarını reyhanın, yani civardan geçen herhangi biri olmaktan daha fazlasını yaparsanız, namahrem olmaktan çıkıp mahremine girerseniz eğer, size daha önce hiç almadığınız bir kokuyu sunar. Reyhan olmak cok özeldir kısaca..iyiki dogdun iyiki tanıdım canim reyhancimm 👍 2
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #3 |
| yeni yasin HOS GELMIS ![]() 💕 Tüm güzeLLikLer yoLunda eksiLmesin 💕 💕ve umarim mükemmeL 💕 aniLar doLu bir yiLin oLur 💕 iyiki varsin iyiki seni tanima sansim oldu ![]() 👍 2
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #4 |
| @Chloe cok güzeL hazirLamissin cok begendim👍 1
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #5 |
| Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
, güzel arkadaşım Güçlü olmaktan başka bir seçeneğin kalmayana kadar ne kadar güçlü olduğunu bilemezsin. Yaşadığın herşeyin hakkını verebilmeyi ve Haktan hakkıyla yaşanacak yılları sana diliyorum 💐❤💐❤💐♥💐 Nice yıllar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ | |
| |
| | #6 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara iyiki varsın 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
Burdan da yazmak istedim nice sağlıklı güzel ve huzurlu senelerin olsun , iyiki doğdun canım. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #8 |
| İyi ki doğdun Reyhan, mutlu yılların olsun ^^ 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| dogum günün kutlu olsun canim. nice mutlu, huzurlu, saglikli yillarin olsun. bu yasin sana ugur getirsin; cok özel ve güzel olsun. ![]() hayallerine cok daha fazla yaklastigin bi yil olsun 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #10 |
| Doğumgünün kutlu olsun canim, nice sağlıklı, mutlu, hayırlı uzun yıllarin olsun sevdiklerinle beraber.. 👍 1 | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |