![]() |
| |
| | #1 |
| Başkalarının sizden nefret ettiği kötü noktalar nelerdir? | |
| |
| | #2 |
| Hazır cevap olmam kimse sevmez | |
| |
| | #3 |
| Başkalarının ne düşündüğün umursayan kim? 👍 1
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Şansım....keyfim ...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| dışarıda da forumlarda da insanlar beni kibirli ve egolu bulur. oysa değilim, kendi halinde olmak ve kimseye değmek istemiyorum ancak bu çoğu zaman yanlış algılanıyor. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
Kimsenin nefret ediyorum dediği bir özelliğine denk gelmedim , duymadım fark etmedim.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| Sinirli, agresif, fevri oluyorum. Bundan insanlar nefret eder.
________________ В камине в шесть утра фотография твоя Горят воспоминания о тебе У камина в шесть утра разбитая душа И все твои обещания пустота В камине в шесть утра. | |
| |
| | #8 |
| Kibirli bulan oldu cok saçma:) | |
| |
| | #9 |
| Titiz temiz olusum ,dobra olusum,
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #10 |
| Biri benden nefret ediyosa ya kuyruguna basmisimdir ya da kuyruguna basabilecek kozlarim vardır. Yoksa ben 1 saat sonra kavgayı unutan insanım , kin gütmem , barisalim derse barisirim , uzatmam. Hani bi insan benden neden nefret eder bazen bende merak ediyorum ajxjxdj
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |