IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
2Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen LeoPardeSs
  • 1 Gönderen guastafeste

Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2025, 12:30   #1
Zamanın izleri kalır...
Zenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Usta oyuncu Selda Alkor 82 oldu

Türk televizyonunun en başarılı isimlerinden Selda Alkor doğum gününü arkadaşlarıyla kutladı.

Usta oyuncu Selda Alkor 82 oldu

Yeşilçam'ın efsanelerinden biri olan Selda Alkor, geçtiğimiz akşam yakın arkadaşları ile bir mekanda yeni yaşını kutladı.

82. yaşına giren Alkor, “Çok mutlu oldum böyle büyük bir sürpriz karşısında. Çok hoşuma gitti, duygulandım.” diye konuştu.

BENİM ARKADAŞLARIM KALMADI

Alkor’a soruldu. Ömrünü oyunculuğa adayan Selda Alkor, “Oyuncu dostlarınız ya da genç oyuncular sizi hiç arıyor mu?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Benim bütün arkadaşlarım ne yazık ki yoklar. Bir Ediz (Hun) kaldı. Tamer hasta zaten böbreklerinden. Onun dışında kimse kalmadı ki. Kimse aramıyor ama ben hak veriyorum. İnsanlar gençken bu camianın içindeyse birtakım mecburiyetleri oluyor. Koştur Allah koştur gidiyorlar.

Yaşayabilmek için bazı şeyler gerekli, onlar işindeler. Herkesin kendine göre problemleri var. Bunun için onlara hiçbir zaman kırılmadım. Gördükleri zaman gereken sevgi ve saygıyı zaten gösteriyorlar. Çok önemli bir şey olunca arıyorlar. Özcan (Deniz) mesela eşim ameliyat olmuştu hemen hastaneye koştu geldi. Ben hasta oldum yine geldi. Daha ne beklersiniz ki”

Usta oyuncu Selda Alkor 82 oldu

Kaynak:https://www.ensonhaber.com/magazin/arkadaslari-surpriz-kutlama-yapti-usta-oyuncu-selda-alkor-82-oldu

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)