![]() |
| | #1 |
| Ara verelim diyen birine ne denir ?
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Reklam mi oldu noldu ne değişti bir günde | |
| |
| | #3 |
| Güle güle.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #4 |
| herkes bilir ki ara verelim demek ben şansımı başkasıyla denemek istiyorum, olmazsa sana donerimin kisaltmasidir. | |
| |
| | #5 |
| Hos ca kal...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Selametle denir | |
| |
| | #7 |
| yani sizi bilmem de ben mücadele ederim olmazsa yine olmaz ama seven insan mücadele eder , hic burda artist artist konusmaya gerek yok
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Ara verecek naptim derim biraz üstüne gider eğer başka birine aşık olmuşsa onla mutlu ol derim Yok başka sorun varsa konuşup çözeriz konuyu derim | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
ayrıca ilişkisine sahip cikmayi düşünen kimse ara verelim demez zaten. oturulur konuşulur, olmuyorsa bitirilir. racon budur, olur varsa da savasilir. | ||
| |
| | #10 |
| O raddeye getirmem kimseye o sansida vermem dese hadii diyelimki dedi arayi cok uzat olurmu derimm:))
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |