![]() |
| | #1 |
| yapıştır yapın bakalım en son ne kopyalamışsınız? | |
| |
| | #2 |
| Tam gecenin köründe Koca gökyüzünde Ellerim ellerinde Tamamlandım, diğer yarım Birbirimize yörünge Gözlerimizin önünde Tüm devran dönünce Tamamlandım, diğer yarım
________________ | |
| |
| | #3 |
| Gboard panosuna hoş geldiniz.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Düşenin dostunun olmayışına Düzenin buna hiç aldırmayışına Kanım donuyorsa hâlâ Korkmaya gerek yok, yaşıyorum demektir | |
| |
| | #5 |
| [18:06] (bulut-17f) muCcuXx hepinize muCcuXx hepinize muCcuXx hepinize muCcuXx hepinize muCcuXx hepinize 4 Lamer saldırısının yeni versiyonu en hakkaniyetli kopyala yapıştır benim sanırım
________________ | |
| |
| | #6 |
| Planet positions: Sun Aquarius 16°36’ 7 Moon Scorpio 29°34’ 4 Third Quarter Moon (282°57’) Mercury Capricorn 29°15’ 6 R Venus Aquarius 21°55’ 7 Mars Aries 12°48’ 9 Jupiter Cancer 6°34’ 11 R Saturn Gemini 8°02’ 11 R Uranus Aquarius 24°21’ 7 Neptune Aquarius 8°45’ 6 Pluto Sagittarius 17°06’ 5 Node (M) Gemini 24°28’ 11 R Lilith (M) Pisces 18°40’ 8 Chiron Capricorn 5°43’ 5 Fortune Taurus 23°09’ 10 Vertex Sagittarius 26°21’ 5 👍 1
________________ Fırtına düşmüş kaderime | |
| |
| | #7 |
| Kar kaplamış solmuş, güller gören de Sarılıp dallarına öpesim gelir
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #8 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Fırtına düşmüş kaderime | |
| |
| | #9 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #10 |
| pangolin 👍 1
________________ | |
| |