![]() |
| | #1 |
| U2 - With or Without You Seninle veya sensiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun, beraber olamayız benim gibi biliyorsun, bir başka dünyanın insanısın yavrucağım, sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- sevgiliyle böyle bi durum varsa zurnanın zırt dediği yerde ayrılınır, sonra da bir süre acı çekilir geçer gider. ama ya anneyle babayla varsa? anne bu "olmuyor, yapamıyoruz, en iyisi görüşmeyelim" de denmez ki. kavgaları edip edip sinir stres çekiyorsun, sonra mecburen barışıyorsun, sonra yine aynı şeyler. doğumdan ölüme kadar ebeveyne maddi-manevi ihtiyaçta bırakan kültürünüzü ben sizin... sonra etraf travmalı insandan geçilmiyor. ne vardı kediler gibi bi süre sonra yavrusunu tanımayan cinsten olsaydık? çözüm doğada bence. [IMG][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...][/IMG] dipnot : ayrılsak da beraberiz diye bir dizi vardı bir zaman. ne seninle ne sensiz, bu dert inan çaresiz diye gider şarkısı. sonra, varlığı bir dert yokluğu yara vardır, yine şarkı sözü. (başka şeyle ilgili ama olsun.) ve tabii ki duman'dan, varlığın da yokluğun da yetmiyor var, çok şey anlatır, çok derindir. şimdi yatarken hani, örtüyü üzerinize alsanız sıcaktır, açsanız soğuktur ya. onun gibi bir şey bu aslında. Alinti 👍 7
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| | #2 |
| Emeğine sağlık :cici: 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #3 |
Teşekkür ederiz kaleminize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Ne onunla ne onsuz dediğimiz insanlar ahh.. Bir kaşık suda boğmakla boynuna atlamak arasında bırakırlar bizi hep. ;haha Kavgalar olur, çıkmazlar olur ama sevgi varsa her şey olur. Kaybetmek yerine kazanmaya çalışırsak her şey güzel olur. :) Emeğinize sağlık Loverman. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Kalemine sağlık Loverman 👍 2
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #6 |
| Emeğine sağlık :) 👍 2
________________ ***** "Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış. Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş. Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış." ***** | |
| |
| | #7 |
| 👏🏻👏🏻👏🏻 emeginize saglik 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| Emeğine SağLık.. 👍 2 | |
| |
| | #9 |
| Emeğine Sağlık. 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |