IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
17Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2025, 22:28   #1
Özel Üye
LeoPardeSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bu siyah benekler ne?

Küçük kızın babası İsrail’in en ağır siyasi cezalarının verildiği bir hapishanede mahkûmdu.
Küçük kız, fırsat bulduğu her hafta sonu babasını ziyaret için annesiyle birlikte hapishaneye giderdi.
Yine bir ziyarete giderken babası için çizdiği resmi yanında götürdü, ancak hapishane kurallarına göre özgürlüğü çağrıştıran her türlü şeyin mahkûmlara verilmesi yasaktı.
Bu sebeple kâğıda çizdiği kuş resmini kabul etmemişler ve oracıkta yırtmışlardı…
Çok üzülmüştü küçük kız…
Babası: “Üzülme kızım, yine çizersin, bu sefer çizdiklerine dikkat edersin olur mu?” dedi.
Küçük kız diğer ziyaretinde babasına yeni bir resim çizip götürdü. Bu sefer kuş yerine bir ağaç ve üzerine siyah minik benekler çizmişti.
Babası keyifle resme baktı ve sordu: “Hmmm! Ne güzel bir ağaç bu üzerindeki benekler ne? Zeytin mi?”
Küçük kız babasına eğilerek, sessizce: “Hşşşşşşt! O benekler ağacın içinde saklanan kuşların gözleri!…..! “

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 4

Alt 13 Ocak 2025, 22:37   #2
"acta non verba"
guastafeste - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

küçük prensteki fil yutmuş yılan benzetmesiyle eş değer.

👍 1

Alt 13 Ocak 2025, 22:40   #3
Özel Üye

Alıntı:
Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
küçük prensteki fil yutmuş yılan benzetmesiyle eş değer.
çocuk dünyası işte. dümdüzler demi :))

Alt 13 Ocak 2025, 22:42   #4
"acta non verba"
guastafeste - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
LeoPardeSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çocuk dünyası işte. dümdüzler demi :))
hayır hayal gücü onlarınki aslında.

👍 2

Alt 13 Ocak 2025, 22:47   #5

insanlığın kırıldığı bir nokta orası. zeytin çekirdekleri ile duvara resim çizen mahkumu unutamıyorum ben. tüm insanlık oranın suçlusu, faili...

👍 1

.

𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈..

Alt 13 Ocak 2025, 22:47   #6

Bu dünya çocukların olmalı. :)

👍 1

В камине в шесть утра
фотография твоя
Горят воспоминания о тебе
У камина в шесть утра разбитая душа
И все твои
обещания пустота
В камине в шесть утра.

Alt 13 Ocak 2025, 22:49   #7
florebo quocumque ferar
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çocuk resim analizi eğitimini aldım. buradaki imgesel şeylerin dışında, baba figürünü kendisine mesafe olarak yakın ve elini tuttuğunu çizmesi babasına şefkat ile duygusal yakınlık hissettiğini gösteriyor. baba ve kız figürlerinin kollarının açık olması, bolca sohbet ettiklerini ve kızın kendisini babasına rahat bir şekilde ifade ettiğini gösteriyor. kuş aslında izleyen anlamı da taşıyor olabilir. bu kadar kuş gözü kendisini tamamen güvende hissetmediğini anlatıyor olabilir aynı zamanda burnu çizmemesi muhtemelen ailesini güçsüz hissediyor. bütün bunlara rağmen gülen yüzlerin olması babasıyla bütün bu zorlukların yanında mutlu olduğunu ifade etmiş. daha çok detayı var ama gördüklerim şimdilik bu kadar.

👍 3

Alt 13 Ocak 2025, 22:53   #8
Özel Üye

Alıntı:
Publisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çocuk resim analizi eğitimini aldım. buradaki imgesel şeylerin dışında, baba figürünü kendisine mesafe olarak yakın ve elini tuttuğunu çizmesi babasına şefkat ile duygusal yakınlık hissettiğini gösteriyor. baba ve kız figürlerinin kollarının açık olması, bolca sohbet ettiklerini ve kızın kendisini babasına rahat bir şekilde ifade ettiğini gösteriyor. kuş aslında izleyen anlamı da taşıyor olabilir. bu kadar kuş gözü kendisini tamamen güvende hissetmediğini anlatıyor olabilir aynı zamanda burnu çizmemesi muhtemelen ailesini güçsüz hissediyor. bütün bunlara rağmen gülen yüzlerin olması babasıyla bütün bu zorlukların yanında mutlu olduğunu ifade etmiş. daha çok detayı var ama gördüklerim şimdilik bu kadar.
ne güzelsinnn.saatlerce dinleyebilirim seni.bu konuda senin kadar donanımlı değilim ama bir çocuğun resimlerinde çok şey bulabileceğimi öğrendim. çok tşk ederimm

👍 1

Alt 13 Ocak 2025, 22:53   #9
Özel Üye

Alıntı:
Ethereal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu dünya çocukların olmalı. :)
kesinlikle..

👍 1

Alt 13 Ocak 2025, 22:54   #10
Özel Üye

Alıntı:
ihaveanidea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
insanlığın kırıldığı bir nokta orası. zeytin çekirdekleri ile duvara resim çizen mahkumu unutamıyorum ben. tüm insanlık oranın suçlusu, faili...
suriye hapishanesindekini demi. o aklımdan hiç silinmeyecek benimde

👍 1

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)