![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 2022'de İtalya'da nikâh masasına oturan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un ayrıldığı ileri sürülmüştü. ![]() ![]() Melis Sütşurup'un, Mustafa Sandal ile fotoğraflarını sosyal medyada kaldırması ve 'Sandal' soyadını da silmesi ayrılık iddialarını güçlendirmişti. ![]() Ancak Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, evliliklerindeki krizi atlattı. ![]() Soyadını yeniden 'Sandal' olarak güncelleyen Melis Sütşurup, eşi Mustafa Sandal'ın doğum gününde eşi, kardeşi ve yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. ![]() Melis Sütşurup ve Sandal, birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesaplarından yayımladı. Kaynak:https://m.haberturk.com/mustafa-sandal-ile-melis-sutsurup-krizi-atlatti-magazin-haberleri-3755341-magazin/5
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Son fotoda kadınların yüzüne bakın, estetik reklamı gibi. Kötü reklam tabi.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #3 |
| Kahve sac daha çok yakisiyo bu kadına
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Kadının soyadı bana neyi hatırlattı bilin bakalım
| |
| | #5 |
| Şurup gibiyim şurup , Turp gibiyim turp turp. Şurup gibiyim şurup , Turp gibiyim turp turp. Ben ateş sen barut , hmm hmm , Öptüm seni şap şup 👍 1 | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
![]() Helal olsun adghjkş 👍 1
________________ ![]() | ||
| |
| | #7 |
| 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| SİZİ HAYATİMDAN CİKARMAK İCİN COK MU GEC? 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Elbette hayır.. Hemen şimdi şu anda jfkdlsls
| |
| | #10 |
| Ne zaman evlendiler ki gündemi takip etmek lazım genel kültür açısından önemli...
________________ We are eternal, all this pain is an illusion ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |