![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Bestemsu Özdemir ile Burak Deniz'in ilişkisi, 2023'ün yaz aylarında Bodrum'da bir eğlencede görüntülenmeleriyle ortaya çıkmıştı. ![]() O günden sonra bir daha görüntülenmemeleri Bestemsu Özdemir ile Burak Deniz'in ayrıldıkları yönünde iddiaların ortaya atılmasına neden oldu. 2024'ün yaz aylarında tekrar görüntülenmeleriyle ayrılık iddialarının doğru olmadığı gözler önüne serildi. ![]() Bestemsu Özdemir ile Burak Deniz, geçtiğimiz günlerde ayrıldı. Özdemir, ayrılığı; "Çok da konuşmaya gerek yok bence bu konu hakkında. O ismi bana sormanızı gerektirecek bir durum yok. Herkes kendi yolunda devam ediyor. Bunu böyle ilk ben söylemek de istemezdim. Herkes ayrılık acısı yaşıyor. Yaşamayan var mı?'' şeklinde açıkladı. ![]() Bestemsu Özdemir'in ayrılık acısı, 10 gün sürdü. Özdemir, Arnavutköy'deki bir mekânda yeni erkek arkadaşıyla görüldü. Özdemir, yeni ilişkisi hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Kaynak:https://m.haberturk.com/bestemsu-ozdemir-in-ayrilik-acisi-10-gun-surdu-3753342-magazin?page=3 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bestemsu nedir ya. 😂 Puanlayalım: 10/6
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #3 |
| Sonuna su naz gelen isimlerden uzak durun 😋
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #4 |
| Çapkınsu | |
| |
| | #5 |
| Ne bekliyorduk ki hep göstermelik | |
| |
| | #6 |
| Burak deniz için 10 gün bile fazla...
________________ We are eternal, all this pain is an illusion ![]() | |
| |
| | #7 |
| Sosyete ...... si bunlar Biriyle birlikteyken diğeriyle oluyolar al gülüm ver gülüm ya sonra ? İnsanların ahlakını bozuyorlar
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #8 |
| Bütün küfürleri kullandım ama o noktalı yere ne gelecek çözemedim of 👍 1
________________ We are eternal, all this pain is an illusion ![]() | |
| |
| | #9 |
| Hayal gücüm çok geniss o noktalara bir çok şey sigdirdim ki ben.... 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #10 |
| jdksjjfjskfnsl buldum galiba.... tşk ederim... 👍 1