IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Reyhan

Seçenekler Stil
Alt 06 Ocak 2025, 12:39   #1
Standart Ankaralı Turgut'un çocukları mezar taşı konusunda anlaşamadı

Geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman Ankaralı Turgut'un çocukları mezar taşı konusunda anlaşmazlığa düştü. Ünlü sanatçının hayattayken görüştüğü tek kızı mezar taşına "Canım babam" yazdırırken, diğer kızı bu yazıyı "Canım babamız" olarak değiştirdi.
Bir süredir kanser tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman Ankaralı Turgut, bu kez çocuklarının mezar taşına yazılacak yazı konusunda düştüğü anlaşmazlıkla gündeme geldi.ÇOCUKLARININ "YAZI" KAVGASIÜnlü sanatçının hayattayken görüştüğü tek çocuğu Eylem Boran, babasının mezarına "Canım babam" yazdırdı. Ancak bu duruma itiraz eden sanatçının diğer kızı bu yazıyı "Canım babam" yazısını "Canım babamız" olarak değiştirdi.
DİĞER ÇOCUKLARINI TOPA TUTMUŞTUHayatta olduğu dönem çocuklarından yalnızca Eylem Boran ile görüşen Ankaralı Turgut, diğer çocukları Haydar, Özlem, Hasret ve Ersoy için "27 senedir benim paramla geçiniyorlar, hiç kendileri para kazanmış mı? Baba parasıyla damat besliyoruz! Haydar, Özlem, Hasret hepsi aynı... Ersoy zaten nankörün başı! Bunlar çete olmuş. Hiç helâl para kazanmışlar mı, helâl para yemişler mi? Bana toplanan yardım paralarını, beni tehdit edip almak istiyorlar. Bunlar, yalancı, iftiracı herkes bilsin!" demişti
Ankaralı Turgut'un çocukları mezar taşı konusunda anlaşamadı
Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)