![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Ferdi Tayfur'un vefatından önce arasının bozuk olduğu kızı Tuğçe Tayfur da cenazeye gelen isimler arasındaydı. ![]() KISA SÜRELİ TARTIŞMA YAŞANDI Babasını kaybettiğini öğrendiğinden bu yana gözyaşlarına hakim olamadığı görülen Tuğçe Tayfur, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'ndeki cenaze töreninde babasının yeğeniyle tartıştı. ![]() YEĞENİ TARAFINDAN KOVULDU Tabutun başına gelen Tuğçe Tayfur'u akrabaları kabul etmedi. Kısa süreli tartışmanın yaşandığı ve seslerin yükseldiği anlarda, küfür edildiği de görüldü. Tuğçe Tayfur, okunan Fatiha duasının ardından tabutun başında olan babasının yeğeni tarafından kovuldu. ONU KİRLETEMEZSİN Tuğçe Tayfur'a o anlarda tepki gösteren Ferdi Tayfur'un yeğeni ise "Onu kirletmezsin. O geldi, gitti. Kirletemezsin." dedi. Olay çok fazla uzamadan kapanırken, cenazeye gelen hayranlarının ise oluşturduğu kalabalık dikkati çekti. ![]() Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Her ne olursa olsun onlar baba kız. Yeğen daha dışarıda kalır. Herkesin ailevi sorunları olabilir, kesinlikle vardır da. Yeğeni kızına babasının cenazesine gelemezsin gibi şeyler söyleme hakkı yok bir defa. Kızıyla arasında ne olduysa olmuş. Kızı babasına daha yakın ve elbette cenazesinde bulunma hakkı ve mecburiyeti vardır. Lütfen ölüye biraz saygılı olun ve kimseyi yargılamayın. Mirasına konmak istiyor gibi şeyler söylemek de doğru değil. Miras varislerin hakkıdır. Yani Ferdi Tayfur olsun veya başkası olsun. Evlat anne babasından hiç bir zaman çıkamaz. Kan bağını hiç bir şey değiştiremez. Mirasa gelince kanun var. Elbette kanun mirası da tayin edecektir. Bırakın insanlar acısını yaşasın. İnsanların özelini biz bilemeyiz. Allah tüm ölmüşler sonsuz rahmetiyle muamele etsin. | |
| |
| | #3 |
| Sesini duygusunu severiz de Biri öldüktej sonra ortalık karısıyosa var bi is Sevmiom o yuzden sahsi kimligini
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #4 |
| 3 milyar TL miras bırakmış. Teliflerden elde edilecek gelirler hariç. En çok ben ağladım, en çok ben seviyordum yarışları başlamış anlaşılan. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |