![]() |
| yazan Burçinn 25 Aralık 2024, 17:46
Uyandım ki her şey ekranlarda, Bir tıklayışımla dönüyor dünya, Kalbim ne ara koptu ki aşktan, Dokunamadan aşk yaşamak da fazla. Ne kaldı gerçek diye sordum kendime, Sözler mi? Görseller mi? Yoksa bi ben mi? Tüm sırlarım yayılmış dört bir tarafa Her yerde varmış bu dedikodu tayfa. Markalar, rakamlar, birer tıklama daha, Her şey satılır olmuş bu pazar alanında Dostmuş eski kanka sil gitsin anında Yenisini alırız sipariş gelsin kapına Kaldırımlarda yürürüm, rüzgârım önümde, Elimde telefon, tüm dünya ellerimde. Birini sevmek bize göre noş bir iş ve Açsam bir müzik tüm dostlarım benimle Kredi kartım sırdaşlarım limitler zirve Taksitler bitmez, her imkan var elimde Markalar üzerimde koşmam indirim peşinde, Hayatın tadını çıkarıyorum biricik kendimle Sanal sokaklara akıyorum sanal olmuş dünyam Gerçek mi dedin sen, yok hiç bulaşmam. Acı olurmuş onlar zaten tatlı çok bu dünya Tüm hayatım dünyam bu ekranın karşısında 👍 7
__________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? |
| Görüntüleme 267
Yorumlar 9
|
| | #2 |
| Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
çok güzel olmuş :) 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Emeğine sağlııık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Artık sokaklar bile sanal dünyanın sonu nereye gidiyor dimi ? 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Kimse bakmıyorken kendi kendinle hasbihâl olmuş. 👍 1
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #5 |
| Emegine yüreğine saglık cok güzel olmus 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Çok duygulandım.. Emeğine sağlık. 👍 1
| |
| | #7 |
| Emeğine yüreğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Gassal etkisi mi buuuuuu Şaka şaka güzel olmuş emeğine sağlık 🙏 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| "Açsam bir müzik tüm dostlarım benimle" sanal sanal.. harikasın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim. çok eğlenceliydi 👍 1
________________ | |
| |
| | #10 |
| Emeğine Sağlık 👍 1
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |