![]() |
| |
| | #1 |
| Merhaba arkadaşlar bu başlık altında dizi önerilerinizi yazabilirmisiniz tv blutv netflix bütün önerileriniz bekleniliyor.
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| The 100 ú cok begenmistim Bu tarz dizi ónerilerine acigim. Veya Heroes tarzida olabilir.
________________ | |
| |
| | #3 |
| Kızılcık şerbeti ajajsjsj
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #4 |
| Sporcu Dizi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| gassal
________________ Herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün. | |
| |
| | #6 |
![]() ''11.22.63'' Bu dizinin neredeyse her bölümünden keyif aldım. Baştan sona çok iyi... Ve bence her şeyi bir sezonda yapmak ve daha fazla kar elde etmek için diğer sezonlarla yetinmemek doğru seçimdi. Bence zaman yolculuğunu seven çoğu insan bu diziyi sevecektir, aksiyon var, gerilim var, romantizm var, ana oyuncu tesadüfen geçmişteki bir kadına aşık oluyor ve sonu, son bölümü en mutlu bölüm olmayabilir ama son derece mantıklı ve sonu tatmin edici ve güzel. :) 👍 2 | |
| |
| | #7 |
| cassandra ve black mirror bilim kurgu sevenler için | |
| |
| | #8 |
| Cassandra da iyiydi bence. Adolescence de çok iyiydi. Kısa ama etkisi uzundu. | |
| |
| | #9 |
| Sinema ve dizi kültürüm çok zayıf..
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
![]() Behind Her Eyes(Gözlerinin Ardında) Hem mini dizi olması sebebiyle, hem de etkileyici konusu ve özellikle sonu ile izlenmesi önerilir. Ters köşe yapan sonları oldum olası severim o yüzden izlerken keyif aldım diyebilirim. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |