![]() |
| Anketimiz: Mizah dergilerini takip eder misiniz? | |||
| Evet | | 2 | 66.67% |
| Hayir | | 1 | 33.33% |
| Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Mizah dergilerini takip eder misiniz?
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Hayir sadece KafkaOkur takip ediyorum
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| Hayir takip etmem
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Her Çarşamba Uykusuz almayı özledim ya. 👍 1
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #5 |
| Bizim city izleyen nesillerdik. Severiz | |
| |
| | #6 |
| Gulumseten yazilar ,karikaturler cok hos .Minicik bir detayla dunyalari anlatiyor bazen.
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #7 |
| Uykusuz ve penguen almayı özledim. Lise dönemi başlamıştım alıp okumaya. Uzunca seneler devam etti biriktirmiştim de baya. Sonra annem atmıştı..... Şu an hiçbir dergi takip etmiyorum...
________________ We are eternal, all this pain is an illusion ![]() | |
| |
| | #8 |
| Ederim. Sabah, Yeni Ak it, Yeni Şafak; özellikle bu üçü çok eğlenceli. 👍 3 | |
| |
| | #9 |
| Benim daha çok sinirlerimi zıplatıyor.
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #10 |
| Bizim city vardı eskiden şimdi takip etmem | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |