![]() |
| | #1 |
| - SUNUCU GOREVLILERI - - Proje Sahibi: - Can - - OwnerAdmin: - Aurora - - RootAdmin: - Mylife, Php, aseL - WaziR, Ledun - istanblue, Esma, Serkan - - Supervisor Admin: - X, Agathadaimon - - Network Admin: - Sarikiz, Fearless - eLy, SevenKalp - - System Admin: - Jack, Windows - - Services Admin: - Gamze, AsteriX, King - Evanescence, LeyLim - - Server Admin: - Sude, Xabze - - Oper: - - - GOREV DAGILIMI: - - Genel Sorumlu: - Mylife - - Genel Sorumlu Yard.: - istanblue, WaziR - - Web Sorumlusu: - Agathadaimon - - Teknik Sorumlu: - Php - - Guvenlik Sorumlusu: - Serkan - - ChanServ Sorumlusu: - Esma - - NickServ Sorumlusu: - istanblue - - HaylazFM Sorumlusu: - aseL - ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]) - - Forum Sorumlusu: - Jack - ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]) - - AR-GE: - Haylaz INC. - - - GENEL TANITIM ve IRC KULLANIM AMACLARI - - IRC (Internet Relay Chat) en tatli, en hizli ve net iletisim saglanabilen, - internet kullanicilarinin buyuk bir bolumunun sohbet araci olarak kullandigi - bir cok paylasim programinin sistemini temel aldigi bir yazilimdir. - - IRC.Haylaz.NET, 2018 Yilindan beri Turkiye'nin en populer IRC sunucusu - olma ozelligi tasimaktadır. IRC.Haylaz.NET, hayatin her kesiminden - internet'te tanisma araci olarak kullandigi bir sohbet agidir. - - BILGILENDIRME METNI - - Sunucu kurallari icin /rules komutunu uygulayiniz. - Network'e baglanti kuran tum kullanicilar /rules komutundaki - Kurallari okumus ve kabul etmis sayilmaktadir. - - Resmi bilgi paylasimi ve forum sitemiz; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Resmi radyo sitemiz; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Online 7/24 Skype destek icin; irc@haylaz.net - - Network sorunlari, Yoneticiler'den yardim almak icin; #Operhelp - WebMaster hakkinda yardim almak icin; #WebMaster - Resmi Forum Site Yardim; #IRCForumlari - - Genel sohbet icin; #Haylaz - Radyo yayini icin; #HaylazFM - Soru-Cevap Oyunlari icin; #Oyun #Kelime #Game - - +18 Yasindan kucukler icin bu site uygun degildir! - - Bulundugunuz sohbet sunucusu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] istirakı olup - Siz kullanicilari icin ucretsiz olarak sunulan bir hizmet olmaktadir. - - '' Haylaz IRC Network - 2018 '' Yeni gelmedik, Geri geldik. '' - - - 👍 2
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |