![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kendine has güzelliğiyle ve oyunculuğuyla dikkat çeken isimlerden Burcu Özberk; Güneşin Kızları, Afili Aşk, Çocukluk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok başarılı projede yer almıştı. Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan Özberk, bu defa 35. yaşını kutladı. BİR YIL DAHA BİTTİ Ünlü oyuncu "Bir yıl daha bitti. Biraz büyüdüm biraz çocuklaştım… Ama unuttuğum şeyler olmuş büyürken. Heyecanım, cesaretim, hayallerim… Şimdi her halimi kabul edip, unuttuklarıma yeniden sarılarak yola çıkma vakti. İyi ki doğdum." sözleriyle doğum günü pozlarını paylaştı. ![]() ![]() Kaynak:https://www.ensonhaber.com/magazin/oyuncu-burcu-ozberkin-35-yas-pozlari-takipcileri-fotograflara-begeni-yagdirdi 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Daha yaşlı gösteriyor ama sağlam hatun. Puanlayalım: 10/7
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #3 |
| Mutlu yıllar dilerim..
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Güzel kadın nice yillara
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| Alımlı kadın, mutlu yıllar. | |
| |
| | #6 |
| Fizik efso
________________ | |
| |
| | #7 |
| Mutlu yıllar ben cökecem o yasa millete bak
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum .d | |
| |
| | #9 |
| Ben bu kadını çok beğeniyorum
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |