![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Mert Demir ile Mela Bedel imzalı 'Ateşe Düştüm', 'En İyi Şarkı' seçildi. Şarkının söz yazarlarından Bedel, ödülü Cem Yılmaz'a ithaf etti. Cem Yılmaz da; "Tebrik ederim gülüm" şeklinde yanıt verdi ![]() Mert Demir ile Mela Bedel imzalı 'Ateşe Düştüm', 'Altın Kelebek' kazandı. Demir, törene katılmazken ödülü Mela Bedel tek başına aldı. Mela Bedel, Mert Demir'in ödülünü ise almak istemedi. ![]() Mert Demir ile Serenay Sarıkaya'nın ayrıldığına yönelik iddialarının ardından, Mela Bedel'in ödül sonrası paylaşımı dikkat çekti. ![]() Mela Bedel; ödülü, Instagram'dan paylaşıp, Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Cem Yılmaz'a "Sana ithaf ediyorum" sözleriyle ithaf etti. Bir de gül emojisi koydu. ![]() Paylaşımı sayfasına taşıyan Cem Yılmaz; "Tebrik ederim gülüm" yazıp, kalp emojisiyle Mela Bedel'e teşekkür etti. ![]() Bedel'in sabah saatlerinde Cem Yılmaz'ın evinde olan bir tabloyu da paylaşması kafaları karıştırdı. ![]() Serenay Sarıkaya, 'Ateşe Düştüm' şarkısının bir bölümünde Mert Demir'e eşlik etmişti Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| bunların işlerine hiiiç aklım etmiyor. Yine şaşkın şaşkın okudum 😕❓
________________ | |
| |
| | #3 |
| Kimin eli kimin cebinde belli değil..
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Bi barışıyorlar bi ayrıliyorlar bi karar verseler
________________ ![]() | |