![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Doğum gününüz kutlu olsun Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Yeni yaşınızda hayatın size tüm güzelliklerini sunması dileğiyle.” IRCRehberi Ailesi Olarak Sevdiklerinle Sağlıklı Bir Ömür Dileriz. 👍 3
________________ | |
| |
| | #2 |
| Nice yaşlara.. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Mutlu yaşlar 👍 1
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #4 |
| Nice mutlu senelere 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Nice yaşlara 👍 1
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Doğum günün kutlu olsun..Nice mutlu yaşlara.. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Mutlu yıllar. 👍 1 | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Değerli forum arkadaşlarım, Bugün benim için çok özel ve anlamlı bir gün. Doğum günümde beni yalnız bırakmayıp, bu güzel kalbinizle beni mutlu eden, hatırımı soran ve güzel dileklerinizi paylaşan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin samimi ve sıcacık mesajları, bu özel günümü bambaşka bir anlama büründürdü. Belki günlük hayatta çok fazla etkileşimde bulunmasak da, bu küçük jestiniz bana gerçek dostluğun ve paylaşmanın ne demek olduğunu bir kez daha hissettirdi. Bu platformun bana bahşettiği en değerli hediye, işte sizlerle kurduğum bu görünmez ama hissedilir bağ. Hayatınızdan bana ayırdığınız her saniye, her satır için sonsuz müteşekkirim. Tekrardan hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyor, sizlere sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum. 💕" 👍 6 | ||
| |
| | #10 |
| Doğum gününuz kutlu olsun
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |