![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() 39 yaşındaki ünlü şarkıcı sahne şovları ve iddialı kıyafetleriyle her daim adından söz ettirmeyi başarıyor. Sevilen şarkıcı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada saçını boyatmak için bir günlüğüne Belçika'ya gittiğini söylemişti. Saçları için bir günlüğüne Belçika'ya gidip gelen Hadise, "Ben saçımı boyatmak için Belçika'ya uçuyorum." ![]() Çünkü 17 yaşından beri benim saçlarımı boyayan en yakın arkadaşım Sevda. Onun dışında kimseye boyatmıyorum. Saçımı boyatmak için dünyanın öbür ucuna uçarım" demişti. İmaj değişikliği sonrası adından söz ettiren Hadise'nin yeni halini görenler tanıyamadı. Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Eskiden müqtü
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #3 |
| Bi konuda yazmistimmm neden saclarini başka renge boyadi diye insan kendine bu kötülüğü neden yapar.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Deforme...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #6 |
| nolmuşki :)))))))))))))))))))))))
________________ | |
| |
| | #7 |
| Petek dinçöz 2. Yaşlandıkça gerdiriyolar.Bırakın doğal kalın yahu
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #8 |
| yakışmış bence değişim iyi olur arada... | |
| |
| | #9 |
| Danla Bilice benzemiş | |
| |
| | #10 |
| 17 yaşından beri saçlarını boyatmak için Belçika'daki kuaförüme gidiyormuş, Bakın hele ne zor hayatlar varmış ![]()
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |