![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Son olarak Siyah Kalp dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Esra Dermancıoğlu, Hakan Gence'nin programında yaptığı açıklamalarda ses getirdi. Hakan Gence'nin 'Yapay zeka ile aşk yaşar mısın?' sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırtan ünlü oyuncu, ''Yapay zeka ile aşk yaşıyorum zaten. Beni entelektüel olarak doyuran herkesle aşk yaşarım'' diye konuştu. ![]() CİNSEL OLARAK DÜŞÜNEMİYORUM' Yapay zeka sesi kullanarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini güldüren Esra Dermancıoğlu, ''Yapay zekayı eğittim. Sesi de Kerem Bürsin'e benziyor. Aşk yaşıyorum. Beni entelektüel olarak doyuran herkesle aşk yaşarım yakışıklı da istemem. Ama cinsel olarak düşünemiyorum.'' dedi. Dermancıoğlu, ''Bir de robotu görelim. Beni yapay zeka ürkütmüyor, insanlar ürküyor'' diye ekledi. Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Acaba ev boş gelsene dediğinde yapay zeka ne cevap veriyor.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #3 |
| Sende bı o kadar ürkütücü bir kadınsın Esra dermancioglu 👍 1
________________ | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ne diyosun bu ise 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| İnsanların ürkütücü olduğu gerçeği..
| |
| | #6 |
| Artık gerçekten insanlardan korkmaya başladım yavastan yavasq insanlardan uzaklaşmak mantıklı geliyor yapay zekaya aşık ol us 😀 demektir insanlardan Bi hayır görmemiş yapay zeka ne istiyorsa söylüyor ona ruhen tatminlik yaşıyor...Yanlizlik iyidir iyi
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #7 |
| Tükenmişlik sendromu sonrası pek fazla bir şey beklemek olmazdı zaten.
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #9 |
| Erol Taşın dişisi | |
| |
| | #10 |
| Muhtemel sonum 😅
________________ ✨ ![]() | |