![]() |
| | #1 |
| Esenler'de bir anne 2 yaşındaki bebeğini biberonla tiner içirerek öldürdü. Sorgusunda "Çocuğum evlilik dışı dünyaya geldi. Kimse bize sahip çıkmadı. Bunalıma girdim" diyen anne tutuklanırken baba adli kontrolle serbest bırakıldı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İstanbul'un Esenler ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Kırıkkale'de ikamet eden Dilek Ç. (23) ile sevgilisi Y.E.'nin evlilik dışı çocukları dünyaya geldi. Ardından İstanbul'a akrabalarının yanına gelen Dilek Ç, bebeğini vahşice katletti. BEBEĞİNİ TİNERLE KATLETTİ 26 Eylül'de Bağcılar'da bir parkta oturan anne, Emre adını verdiği bebeğine biberona koyduğu tineri içirdi. Ardından bebekle birlikte Esenler'deki akrabalarının evine gitti. Bebek, evde fenalaşınca Fatih'te bir hastaneye götürüldü. Yoğun bakımda tedavi altına alınan bebek 2 ay süren yaşam mücadelesini dün kaybetti. 'BUNALIMA GİRDİM' Polis ekipleri, bebeğin kimyasal zehirlenmeyle hastaneye götürülmesi üzerine anne ve babayı gözaltına aldı. Anne Dilek Ç. sorgusunda, "Çocuğum evlilik dışı dünyaya geldi. Kendisine ve bana kimse sahip çıkmadı. Bunalıma girdim. Bu nedenle Esenler'de çocuğun biberonuna tiner katarak içirdim." dedi. ANNE TUTUKLANDI, BABA SERBEST Adliyeye sevk edilen anne tutuklanarak cezaevine gönderilirken baba ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #2 |
| ...
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Annelik testi şart.. Önüne gelen anne olmamalı..
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Ah içim acıdı.Yavrum ne acı çekmiştir.
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #5 |
| Allah belanı vermesin sabiden ne istedin. Bunun bahanesi olmaz ebeveyn ehliyeti çıkmalı ve kontrolü sağlanmalı artık | |
| |
| | #6 |
| Nasıl yaşayacaksın, nasıl vicdanın susacak, nasıl unutacaksın, nasıl nasıl nasıl !!!!onun kokusu varlığı bir nefesi! Aklım almıyor! Babayı da alsalarmış içeriye! Sorumluluğunu yerine getirseymiş! Bir anlık zevk için şu olanlara bakın! | |
| |
| | #7 |
| Nolur herkes anne olmasin
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #8 |
| Bunalıma girecek çok vaktin olacak bundan sonra merak etme | |
| |
| | #9 |
| insanın bunca kötülük karşısında aklı tutuluyor. ben bu kadar kötülüğü hayal edemiyordum, yasiyoruz | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |