IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
5Beğeni(ler)
  • 2 Gönderen Ruyanur
  • 1 Gönderen Kardelen
  • 1 Gönderen Brittle
  • 1 Gönderen Saruhan

Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2024, 18:28   #1
Mutena
Ruyanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Alternatif Tıp son yıllarda neden çok tercih edilmeye başlandı ? ❓

Konu sağlık olunca bazen karar vermekte ve doğru tedaviyi seçmekte bazen zorlanıyoruz. İşi hekimlere bırakmaksa her zaman en doğru karar, fakat hekimlerin görüşünü alsakbile içimizde acaba sorusu kalmakta.

Alternatif tıp, modern tıpla bir arada kullanıldığında çok mükemmel sonuçlar elde edilebilmekte.
örnek olarak akupunktur ve şifalı otlar ile yapılan tedaviler verebiliyor.
modern tıp yöntemlerinin tespit edemediği hastalıklarda,
ilaçların yan etkileri, kronik rahatsızlıklar, cerrahi operasyonlar, düzensiz yaşam ve stres sonucunda, şifa bulamayan veya kimyasal ve sentetik tedavi istemeyen kişilerin tedavisinde
Vücutta bulunan zararlı maddelerin hızlıca amacı ile alternatif tıp tercih edilmekte. 250’den fazla tedavi yöntemi sunuyor

Burada dikkat edilmesi husus hem alternatif tedavi hem modern tedavi metotlarını, konusunda uzman hekimler kontrolünde olunması.

Peki sizce alternatif tıp son yıllarda neden bu kadar çok tercih ediliyor?
Alternatif tedavi yada kullandığınız yöntemler var mı
Konu ile Görüşleriniz nelerdir?
👍 2

“ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.”

🌸

Alt 14 Kasım 2024, 18:35   #2

50 tane ağzı laf yapan trolle insanoğluna her şeyi yutturabiliyorsun artık. Sosyal medyadan sonra bunu öğrenmiş olduk. Birileri mutlaka biliyordu ama artık herkes öğrendi. Hangi saçmalığı savunursan savun, hatrı sayılır miktarda sosyal medya mensubun varsa bunlara inananacak milyonlar bulabiliyorsun. Bazen dünyanın düz olduğuna bazen aşı karşıtlığına bazen trendyolda çocuk satıldığına bazen Muharrem İnce'nin seçim gecesi rehin alındığına. Fikrin görüşün ne kadar saçma olursa olsun, yeteri miktar trolle bunun propagandasını yapabiliyorsan insanları kandırabiliyorsun, peşine takabiliyorsun. Bunca yıllk evrime rağmen insanoğlu hala bir sürü hayvanı. Sürüye uymayı, sürüyle beraber hareket etmeyi tercih ediyor.

"Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.”

Alt 14 Kasım 2024, 18:55   #3

Alternatif tıp uzayda yaşam var mı yok mu diye kullanmıyor insanlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
Sizin dediğiniz çok ayrı bir konu ,
Günümüzde alternatif tıp doğru kullanıldığı sürece bunun faydasını gören bir çok insan var yeri geliyor modern tibbin bile başvurduğu bir dal bilinçli kullanıldığı sürece sağlıklı ve yararlı buluyorum.

👍 1

Alternatif  Tıp son yıllarda neden çok tercih edilmeye başlandı ? ❓

Alt 15 Kasım 2024, 13:28   #4
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Önceden ben de çok sıcak bakmıyordum.. Ama bu corona sonrası ilaçların bizlerde yarattığı sıkıntıları gördükçe ve duydukça sanırım alternatife sıcak bakar oldum. İlaçlar evet bir tarafımızı düzeltirken maalesef vücumuzda başka bir çok hasar verebiliyor.. Denediğin oldu mu derseniz hacamat olayına sıcak bakmayan ben omuz ağrılarımdan şikayetim artınca denedim ve gerçekten de faydasını gördüm..

👍 1

Alt 15 Kasım 2024, 13:30   #5
Guest
Saruhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlaç satmak için hastalığı çıkarıyorlar. Tarihe bakalım o zamanlar tıp bu kadar gelişmiş değil di doğa anada her hastalığın reçetesi ve şifası var

👍 1

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)