![]() |
| | #1 |
| ASILAN PANKART TEPKİ ÇEKTİ ![]() Gelibolu Belediyesinin anma için astığı afişler ise büyük tepki çekti. Çanakkale Savaşları açısından büyük öneme sahip Gelibolu ilçesinde belediye tarafından ilçede 10 Kasım Atatürk'ü anma vesilesiyle ilçeye asılan Atatürk pankartı tepki çekti. TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ Atatürk'ü demir parmaklıklar arkasında gösteren resmiilçeye asıldı. Belediye gelen tepkilerin ardından o pankartı kaldırarak ay yıldızlı Atatürk resmini astı. Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Pencere o sanki demir parmaklık degil gibi.. Tabi yanlis bi tasarim olmus orası ayri | |
| |
| | #3 |
| Bu posterin iyi niyetle tasarlandığını düşünmüyorum. Herşeyden önce Atamızın şimdiye kadar ne böyle pozlu ne afişi ne resmi var. Bu olay üstelik Geliboluda yaşanıyor o toprakların altında kefensiz yatan şehitlerimiz var
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| | #4 |
| Yok artık ya imkansız bu bence Arka fona pencere yapmak isteyip katmanlar ust uste gelmis diye yorumladım ins baska bir niyey yoktur varsa yazık...
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #5 |
| Pencere desen değil, parmaklık desen değil. Bir tuhaf görsel.
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #6 |
| Art niyet ararım ben burada! E tabi soyun sopun belli olmuş böyle bir pankart yaptırırsın tabi!!! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |