![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Gecirdigimiz her yil arkadasligimiza ayri bir renk katiyor. Bir insan bukadar mi berrak olur bu kadar mi saf naif ve icten olur. Sana her yil farkli cümleler kurmak isterdim de degismedigin icin ayni duygularda kaliyorum :)) iyiki varsin iyiki dogmussun iyiki arkadasimsin iyiki iyiki iyiki ..............iyiki hayatimdasin 🧿 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
🧿 💕 HOS GELDIN YENI YASINA 💕 Bir kac arkadaslardan sana yas günü dileklerini toplayip ufak bir klip hazirladik ani olarak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buradan tüm emegi gecen arkadaslara tüm eglenceye katilanlara kooocaman tesekkür ediyorum, hersey cok güzel oldu ve hepsi sizin sayenizde. IRCRehberi Ailesi Olarak Sevdiklerinle Sağlıklı Bir Ömür Dileriz. 👍 7
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #2 |
| Nice mutlu yıllara 👍 1
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun iyiki dogdun. ![]() 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #4 |
| Sevdiklerinle nice senelere 👍 1
________________ ![]() | |