IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2024, 15:52   #1
Zamanın izleri kalır...
Zenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Can Tunaboylu hakkında 1 yıl 9 ay hapis

Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubunun eski gitaristi Can Tunaboylu'nun, sevgilisi şarkıcı Aybike Çelik’i darp ettiği gerekçesiyle "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davanın karar duruşması görüldü.

Anadolu 37. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, sanık Can Tunaboylu ve müşteki Aybike Çelik katılırken, taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

Can Tunaboylu hakkında 1 yıl 9 ay hapis

Duruşmada son savunmasını yapan sanık Tunaboylu, müştekiyi kasten yaralamadığını ve zorla tutmadığını söyleyerek, "Sonrasında da 2 hafta boyunca ilişkimiz devam etti. Hastaneye götürmek istediğimde kendisi kabul etmedi. Kolunu da o sürede kullanabiliyordu, kırık gibi değildi. Beni sosyal medyada linç ettikten sonra yüzlerce paylaşım yaptı, bir kere cevap vermedim. Ben sizin adaletinize güveniyorum. Beraatimi istiyorum" diye konuştu.

Can Tunaboylu hakkında 1 yıl 9 ay hapis

Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Tunaboylu hakkında "kasten yaralama" suçundan 1 yıl 9 ay hapis cezası verdi. Sanığın sabıkasız olması nedeniyle hükmün açıklanmasını geri bırakan mahkeme, "hakaret" suçundan ise beraat kararı verdi.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)