![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Amerikan Türk Topluluğu Galası, ünlü oyuncular; Halit Ergenç, Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel ile sektörün önde gelen yapımcıları; Kerem Çatay, Timur Savcı ve Onur Güvenatam'ı aynı sahnede bir araya getirdi. Suzan Sabancı'nın ev sahipliğinde New York’ta düzenlenen Amerikan Türk Topluluğu Galası'nda, Türk film ve televizyon endüstrisinin uluslararası başarısı kutlandı. ![]() Hande Erçel'in gecede giydiği yırtmaçlı beyaz elbisesinin fiyatı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun elbisesinin fiyatının yaklaşık 200 bin TL olduğu öğrenildi. ![]() Bir süredir Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel, ayrıca sevgilisiyle New York'ta basketbol maçı seyretti. Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bir fakire yardım et desek etmezler...en fazla 10 binlira eder elbisesi 😀 👍 2
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| Dogru söze ne denir sadece alkıslanır :) 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| 200bin edecek bir elbise değil. | |
| |
| | #5 |
| Oyunculuk ödülü aldı, oysa en rol özürlü..
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Bence çok sıradan, hatta duruş bozukluğumu var anlamadım. | |
| |
| | #7 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sende o kadar para varmıydı kız 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Puanlayalım: 10/6
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #9 |
| 200bin okuyunca farklı elbise beklerdim doğrusu bunun neresi 200binlik | |
| |
| | #10 |
| Altın kaplamamı onun elbisesi | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |