![]() |
| yazan Burçinn 26 Ekim 2024, 18:16
Kış neden sevilmez? Çünkü kışın çiçekler görünmez Çünkü kışın kuşlar duyulmaz Güneş eski sıcaklığını vermez bizlere Çocuklar bu yüzden kışı sevmez Soğuk gecelerde uyumak zor Soğuk sabahlara uyanmak fazlası Her tarafı kaplayan bembeyaz kar Açık arar bizi düşürmek için Her adımda gıcırtı, ürkek adımlar Gıcırdayarak açılan bir kapı mutsuzluğa Koşmaktan korkma çocuk, demek isterdim Hızlı koş, yerler kaygansa bile Hızlı koş, hızlı düş küçüğüm Hızlı düşersen hızlı kalkarsın Ve hızla Baharlara koşarsın Keşke bir kez olsun Anlatabilseydim çocuklara Kardelenin hikayesini Keşke çocuklara kışı Sevdirebilseydim Kışın kuşlar gökyüzünde uçmaz Sanki umutlar da kanatlanmaz artık Gökte yıldız görünmez dilekler tutulmaz Sanki başka çocuklara gitmişler Dileklerini almak için Yıldızlar Keşke çocuklara bir kere Anlatabilseydim "Umut kuşta değil küçüğüm Umut kanatlarında Bir kez hayal etmeyi dene Kanatlarını farkedeceksin" 👍 4
__________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? |
| Görüntüleme 151
Yorumlar 9
|
| | #2 |
| Emeğine sağlık | |
| |
| | #3 |
| Emeğine kalemine sağlık
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Kalemine yüreğine sağlık canım başlığa bayıldım.. Umudun mevsimi yok.. Ve umur etmenin sonu da.. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Başlığa ben de çok bayıldım ![]() Emeğine, yüreğine sağlık | |
| |
| | #6 |
| Kanatları kırıklar içinde bir şiir bekliyoruz. Emeğine sağlık
| |
| | #7 |
| Umudu meyvesi için sevmeyiz umudun bizi guclendirmesini severiz Emeğine sağlık
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #8 |
| Emeğine yüreğine sağlık
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #9 |
| Emegine kalemine sağlık
| |
| | #10 |
| Kalemine yüreğine sağlık