![]() |
| | #1 |
| [B]Tebrikler… Kendini bitirmeyi başardın bende. Gurur duyabilirsin kendinle, hakkındır.Helal olsun sana! Kılına bile kıyamazken canına kıysa umursamayacak kadar tükettiğin için kendini bende. Mümkünse hatırlama hatta tamamen unut sende.. Benim senin için yaşadığım günler geçti.. Sen benim için ölsen neye yarar şimdi? Özlemekten ölmedim, İhanetten öldüm ben. Vasiyetimdir; tüm duygularımı duygusuzluğuna hibe ediyorum.. Kahraman Tazeoğlu 👍 5
________________ "Nereye varsam, Varamadığım yerdeyim.." Konu Yazgı tarafından (29 Nisan 2020 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Özlemekten ölmedim, İhanetten öldüm ben. Gerçekten çok iyi kalemine sağlık. 👍 2
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| Emeğinize sağlık...
________________ Derdime dermansın ey duam; Seni gönlümden dilime düşürenime; Hamd olsun... ~MqS~ | |
| |
| | #4 |
| Yüreğine, kalemine sağlık sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
. :)
________________ *Samimiyetiniz değil -Pazarlığınız içten ! | |
| |
| | #5 |
| Emeğinize yüreğinize sağlık. | |
| |
| | #6 |
| Özlüyorsa özlenen özlemek güzeldir. Emeğine yüreğine sağlık.. | |
| |
| | #7 |
| hiç ummadık zamanda kokusunu duyar. etrafına bakar, özler. söylediği kelimeleri başkasından duyunca, sesini duyar daha çok özler. hayallerinde onun dolduracağı yerlerin boşluğunu düşündükçe özlemin kollarından tutar ama ne bırakabilir ne de sımsıkı sarılabilir bir kez daha. imkansızın şarkısı artık yazılmışsa, aslında en fazla o zaman özler. karşısında dimdik dikilen özlemine bakar sadece. o mu gerçek, ben miyim? diye. 'Yıldız'a yazıldı sulanmayın.
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |