![]() |
| | #1 |
| Gelin katili kayınvalide kuyumcuda yakalandı! Bursa'da, gelinini öldüren kayınvalide, bir yakının düğününe gitmek için uğradığı kuyumcuda polis tarafından yakalandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 46 yaşındaki G.Y., cezaevine gönderildi Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, 2 yıl önce gelinini öldüren 46 yaşındaki G.Y., 15 ay cezaevinde yattıktan sonra denetimli olarak serbest bırakılmıştı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] CEZA ÇIKINCA KAÇTI ![]() İHA'da yer alan habere göre davası süren kadın hakkında "Kasten Öldürme" suçundan toplam 7 Yıl 6 ay hapis cezası kararı çıkınca şüpheli bulunduğu ilçeden kent merkezine kaçtı. KUYUMCUDA YAKALANDI ![]() Asayiş Şube Müdürlüğü, Güven Timleri Büro Amirliği ekiplerince zanlıyı yakalamak için teknik ve fiziki takip başlattı. Aranan G.Y. kuyumcuda yakalandı. "GELİNİMİ YANLIŞLIKLA VURMUŞTUM" ![]() İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen kayınvalide, “Ben gelinimi yanlışlıkla tabancayla vurdum. 15 ay yattım çıktım, bir daha girerim. Buraya yakınımın düğününe gelmiştim” diye konuştu. ![]() İşlemleri tamamlanan şüphelinin yakalanma anı kameraya yansırken, adliyeye sevk edilen G.K., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |