![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı hastanede tedavi görüyordu! Avrupa Yakası dizisinin Kubilay'ı Vural Çelik bu akşam saat 19.00 sıralarında evinde ölü bulundu. Vural Çelik'in ölüm haberini menajeri doğruladı. ![]() Vural Çelik'in menajerinden ilk açıklama! CNN Türk'ten Hakan Kanburoğlu'na konuşan menajer Rasim Özcan, ''Henüz yeni öldü, ölüm haberi doğru fakat neden öldüğüyle ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Hastanedeydi. Şeker, kalp tansiyon hepsi var.'' dedi. Avrupa Yakası'nda Kubilay'a hayat veren Vural Çelik'ten hastane paylaşımı ![]() Vural Çelik 2 gün önce yaptığı son paylaşımında, ''Şu hastanelere geldiğim kadarıyla dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar Range Rover'ım, yatım katım, her şeyim olurdu.'' demişti. ![]() Yapımcı, senarist Birol Güven de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Maalesef Vural'ı kaybettik. Çok üzgünüm.'' cümlelerine yer verdi. Avrupa Yakası dizisinde Vural Çelik ile rol arkadaşı olan Gülse Birsel'den başsağlığı paylaşımı geldi. Gülse Birsel, ''Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz.'' dedi. Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |